‘Wie is Thomas’ is een campagne van ANNO, museum in de maak. De campagne ‘Wie is Thomas?’ is tot stand gekomen in samenwerking met studenten van het Cibap.

ANNO haalt en brengt jou alle verhalen over Zwolle van het heden, verleden en de toekomst. Museum, archeologie, bouwhistorie, monumenten en archief komen straks samen op één plek onder één naam.

Verwacht wordt dat ANNO in het voorjaar van 2022 zijn deuren opent aan de Melkmarkt in Zwolle. Tot die tijd wordt er aan de Sassenstraat 11 hard gewerkt aan het nieuwe museum. In 2021 kun jij ANNO alvast meemaken en mee maken aan de hand van verschillende projecten.
Wil je contact komen met ANNO?

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem een kijkje op de website van ANNO voor meer informatie. 

Hier kan ook nog een titel

Tem audipsa inullita voluptas es paria preptatur, ut escimi, qui saniet dem fugit autem facienditas et auta dolor aut harcipsae.

Ga zelf op zoek naar Thomas
en ontdek zijn verhaal!

 

Over Thomas

Thomas a Kempis schreef het boek ‘De navolging van Christus’. Dit boek staat bekend als een van de meest vertaalde en meest gedrukte boeken ter wereld. Het gaat dan ook al eeuwen de wereld over en daardoor kunnen we Thomas een oprechte influencer noemen!